Om Bilpleje Kolding

Din bils lak udsættes regelmæssigt for vask og vejrforhold der forringer kvaliteten af dens glans, Dette skyldes mikroskopiske ridser i lakken, hvilket gør dens overflade en anelse ru, og derved sænker dens glans, her kan skidt og snavs også nemmere sætte sig.
Autopolering vejlevej kan genskabe et showroom glans, ved at reducere disse ridser, så lakken bliver så glat og skinnende som da bilen for første gang, satte dækkene på asfalten. Vi kan gøre dette ved hjælp af en 3-trins maskin polering hvor hvert trin langsomt fjerner mikroskopiske ridser fra lakkens overflade. Resultatet er permanent og vil ikke falme, som en helt ny overflade er blevet oprettet i lakken.

Mens nogle bilejere blot ønsker at genoprette bilens udseende, i stedet for at bruge penge på en ny, så ønsker andre bilejere at sælge deres bil nemmere og hurtigere eller til en større fortjeneste. En bil med et showroom glans og ubesmittet lak, vil være langt nemmere at sælge, og til en rimelig pris, end en bil af samme alder, som har mistet sin glans og ser en smule træt ud.

Bil polering er velegnet til at fjerne ridser i overfladen, så den føles glat at røre ved. Disse svage ridser vil langsomt forsvinde i takt med poleringen skrider frem, men kun hvis de ikke er trængt ned til bilens grundfarve. Hvor der er dybere ridser, du tydeligt kan mærke med fingeren, vil en lakreparation være nødvendig.

 

Bilpleje Kolding